DIVENDRES, 17 DE GENER
MATÍ
10.00 – 11.20 h Taller gastronòmic per a infants, amb el plat i recepta: “Bastonets de pa amb olives i oli verge extra de les Garrigues”, a càrrec dels alumnes de l’Escola Joan XXIII (les Borges Blanques), de la DOP Les Garrigues i del Petit Complet.
11.20 – 12.40 h Taller gastronòmic per a infants, amb el plat i recepta: “Bastonets de pa amb olives i oli verge extra de les Garrigues”, a càrrec dels alumnes del Col·legi Mare de Déu del Montserrat (les Borges Blanques), de la DOP Les Garrigues i del Petit Complet.
13.00 – 14.00 h Tast i degustació de la cervesa artesana Neven The Green Beer, primera cervesa al món elaborada amb extracte d’olives, i licor de crema KILATO amb base d’olives i fulles d’olivera, a càrrec d’Ivan Caelles (Sant Martí de Barcedana – Gavet de la Conca).
TARDA
17.00 – 18.00 h Taller d’oli d’oliva verge extra arbequina de conreu ecològic i presentació de sabons ecodetergents artesans Agalla Natural, a càrrec de Dolors Català, d’Oli Cimal (Arbeca).
18.00 – 19.00 h Degustació artesana del Montsec: Maridatge de formatges de Pallars i mel crua del Montsec, a càrrec d’Iban Campos, de Formatges de Pallars (Casa Miravet) – Talarn.
19.00 – 20.00 h Tast i degustació dels vins ecològics El Niu (blanc), Vol d’ànima (rosat) i El Molí (negre), a càrrec de Laia Balcells, del celler Raimat.