Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Còctels i aperitius deliciosos a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida    

19 de març

19/03/2024

 

Els alumnes de segon curs de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida aquest matí han fet les delícies del públic amb els còctels i aperitius que han preparat a l’estand d’”Aliments del Territori i tu”.

Els joves estudiants han elaborat tres aperitius diferents: el còctel Peracolada, amb la pera com a ingredient bàsic; el Cafè de Ponent, preparat amb cafè, elixir de Ponent, crema de llet i canyella, i una Tartaleta amb poma caramel·litzada. Els xefs novells han mostrat les seves habilitats amb la coctelera a ritme de música i  han explicat els ingredients i la preparació de cada aperitiu, elaborats amb fruita i productes de la terra.

Aquests joves formen part dels itineraris formatius específics (IFE), ensenyaments professionals que s'adrecen a alumnes amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada, amb l'objectiu d'oferir atenció educativa, a l'etapa postobligatòria, segons les necessitats individuals i les capacitats i habilitats pròpies.

 

 

 

 

Nom: Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa

Data: 19 de març