Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Com introduir el producte local i de proximitat als restaurants

11/11/2022

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Urgell juntament amb l’Associació Leader de Ponent van organitzar  el dilluns 7 de novembre, la jornada Com introduir el producte local i de proximitat als restaurants
 
L’Espai Mas de Colom Casa Borges de Tàrrega va acollir  prop de 40 persones provinents del sector turístic de la restauració, productors alimentaris de proximitat i tècnics de turisme, entre altres de la comarca i d’altres indrets. 
 
La consellera comarcal de Turisme, Gràcia Auró, va presentar la jornada que va dinamitzar el cuiner i gastrònom Sergi de Meià.  Aquesta formació ha posat en contacte a les empreses productores del territori i els restaurants,  per tal de valoritzar el producte local i introduir-lo a la restauració. És fonamental establir nous vincles entre productors i restauradors per crear sinèrgies i nous projectes gastronòmics.
 
Es va convidar a les persones assistents a treballar amb  una economia circular i col·laborativa,  provar noves experiències gastronòmiques ; tot apostant  per la qualitat, el  bon producte i un servei de qualitat , per contribuir a la satisfacció dels clients  i la promoció del territori urgellenc.
 
Aquesta acció forma part de la promoció de la ruta gastronòmica de l’Urgell, per difondre turísticament el territori,  els productes de proximitat i la rica gastronomia de la comarca.