Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Diana Ruera, del restaurant Cal Marina d´Anglesola, explica el secret dels seus “Canelons de l’àvia” a la Fira de Sant Josep  

18 de març

18/03/2024

Aquest migdia la gastronomia més tradicional ha tingut el seu protagonisme a la Fira de Sant Josep de Mollerussa.  Diana Ruera, del restaurant Cal Marina d´Anglesola, ha explicat com elabora els “Canelons de l’àvia”, els de tota la vida, mentre el públic ha pogut degustar-los a l’estand d’”Aliments del Territori i tu”, de la Diputació de Lleida.

Ruera ha assegurat que la matèria primera per al farcit és molt important, per això compra  la vedella, el porc, la llonganissa i el pollastre a la carnisseria del poble, on la qualitat està garantida. Un bon sofregit també és un apartat bàsic en l’elaboració dels canelons, mentre que per fer la beixamel, la cuinera ha desvetllat un dels secrets que ha heretat de la seva àvia: afegir rovells d’ou a la ceba, la farina i la llet.

Diana Ruera és la tercera generació que s’ocupa de la restauració a Cal Marina d’Anglesola, que enguany farà 30 anys que es va remodelar com a restaurant. La seva cuina tradicional i de qualitat, amb productes de proximitat de la terra, fa que plats com els canelons tinguin tant èxit (elabora 500 canelons cada setmana per a clients d’arreu de la demarcació i de fora del territori).

 

 

Nom: Restaurant Cal Marina d’Anglesola

Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa

Data: 18 de març