Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

El dimecres 10 d'abril se celebrarà la jornada "Artesania alimentària en joc. El futur de la carnisseria i la xarcuteria al Pirineu"

27/03/2024

El proper dimecres 10 d'abril tindrà lloc una jornada PATT (Pla Anual de Transferència Tecnològica) que abordarà des de diferents perspectives el repte del relleu al sector agroalimentari, especialment centrat en la carnisseria i la xarcuteria. La jornada, que es farà a l'Escola Agrària del Pallars a Tremp, vol ser un punt de trobada per a la reflexió del sector càrnic, agroalimentari, de la restauració i dels agents implicats en el desenvolupament del territori per conèixer la situació del sector, les perspectives de futur, la importància de l'esforç per assegurar el relleu i les línies de treball prioritàries. Els tècnics de l'Estratègia alimentària de Catalunya presentaran les accions de suport en aquest àmbit i empresaris, carnissers i altres professionals exposaran les seves experiències relacionades amb el relleu.

 

L'acte es durà a terme en col·laboració amb l'Ajuntament de Tremp, mitjançant el programa "Al teu gust", amb l'acompanyament del Gremi de Carnissers de Catalunya.

 

Nom: "Artesania alimentària en joc. El futur de la carnisseria i la xarcuteria al Pirineu"

Lloc: Tremp

Data: 10 d'abril de 2024