Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

El sommelier Jordi Martínez ofereix un tast guiat de diversos vins guanyadors del 2n concurs de la DO Costers del Segre

18 de març

18/03/2024

 

Els showcookings de la tercera jornada de la Fira de Sant Josep han finalitzat avui dilluns amb un tast guiat i degustació de diversos vins guanyadors del 2n concurs de la DO Costers del Segre.

El reconegut sommelier de Guissona, Jordi Martínez, ha estat el mestre de cerimònies que ha conduït el tast de quatre vins guardonats. En concret, el públic ha pogut assaborir l’espumós Sort Abril, reserva de 2018, del celler Analec (Nalec); Blanc de Boira, del celler Mas Ramoneda (Artesa de Segre); Sor Neral garnatxa rosat, de cellers Carviresa (Vall del Riu Corb - Tàrrega), i el vi negre criança, de Costers del Sió (Balaguer), La Boscana Silvestre 2021.

Martínez ha explicat les característiques de cadascun dels vins, la qualitat del raïm amb què s’ha elaborat, l’anyada i les seves propietats organolèptiques més destacades –color, fragància, sabor, aroma, etc.–

Cal recordar que la segona convocatòria del concurs de DO Costers del Segre va reunir l’any passat 140 vins que van presentar 23 cellers participants.

 

 

Nom: Tast de vins de la DO Costers del Segre, guiat per Jordi Martínez

Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa

Data: 18 de març