Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Els alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida captiven al públic amb els seus còctels i aperitius  

18 de març

18/03/2024

 

El públic que aquest matí ha passat per l’estand d’”Aliments del Territori i tu” a la Fira de Sant Josep de Mollerussa ha gaudit de valent amb les creacions dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

Una desena d’estudiants del tercer curs de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) han preparat degustacions de quatre aperitius diferents: dos còctels, Il·lusió (amb sucs naturals i xarop) i Casa nostra (amb vermut blanc, licor de Tarongina i suc de taronja); un Cafè de Ponent (amb cafè, elixir de Ponent, crema de llet i canyella) i una Tartaleta amb poma caramel·litzada. Els xefs novells han explicat els ingredients i la preparació de cada aperitiu, elaborats amb fruita i productes de la terra.

Demà dimarts, d’11.45 a 11.30 h, repetiran les demostracions d’elaboració d’aperitius els alumnes de segon curs de l’IFE, de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.   

Cal recordar que els itineraris formatius específics (IFE) són ensenyaments professionals que s'adrecen a alumnes amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada, amb l'objectiu d'oferir atenció educativa, a l'etapa postobligatòria, segons les necessitats individuals i les capacitats i habilitats pròpies.

  

 

Nom: Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa

Data: 18 de març