Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

FiraBell tanca la vuitena edició amb gairebé 3.000 visitants i més de setanta expositors

04/06/2024

Al voltant d’unes 3.000 persones han visitat aquest diumenge 2 de juny, la vuitena edició de FiraBell, la mostra de Comerç, Indústria, Artesania i Productes de Proximitat, que s’ha celebrat a Bellcaire d’Urgell amb més de setanta parades. Segons els organitzadors, “la fira està plenament consolidada i l’objectiu és anar creixent any rere any, amb qualitat i novetats per a tota mena de públic”. Precisament enguany, algunes de les novetats que s’han presentat a la fira són els patés vegetals o, com a curiositat, una vaca mecànica a mida real, que mostra el procés de munyir l’animal.

A la fira, inaugurada per la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, s’han fet tastos de diversos productes gastronòmics com la típica picada de Bellcaire, civet de cabirol, vins de la DO Costers del Segre, vermuts, etc. A més hi ha hagut una mostra d’oficis antics, en la que el públic ha pogut veure el treball del cisteller, l’esmolador, el ferrer, el bufador de vidre o el terrissaire. 

Els jocs per la mainada també hi han sigut presents, amb el tradicional "Concurs de menjar Síndria", mentre que l'Associació de Dones ha organitzat un taller d'estampació per a tots els petits i petites.

 

 

Nom: FiraBell

Data: 2 de juny

Lloc: Bellcaire d’Urgell