Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Jornada “La cuina del corder del Pallars”

11/10/2022

Alícia (www.alicia.cat) i l’Ajuntament de Tremp, a través del seu programa “Al teu gust aliments del Pallars” (www.alteugust.com), organitzem per al proper dilluns 17 d’octubre la Jornada “La cuina del corder del Pallars”, a Tremp.

En el decurs de la jornada, professionals i curiosos podreu aprendre i gaudir de demostracions de cuina, un maridatge amb vins i altres conferències per part d’experts. Per fer-ho comptarem amb la participació de xefs pallaresos dels dos Pallars. Hi participaran també altres cuiners de renom, com Joel Castanyé, del restaurant La Boscana, Xixo Castaño, del restaurant Malena,  o Anjalina Chugani de Soul Spices (https://anjalinachugani.com/es/). Aquí trobareu el programa detallat de la jornada.

Esperem que sigui del vostre interès i us animeu a participar-hi. Cal formalitzar la inscripció a través d’aquest enllaç. Les places per poder accedir al maridatge són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció, en cas de no poder participar en el tast maridat, es podrà seguir la sessió com a oient.