Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega torna a entusiasmar públic i elaboradors

05/06/2024

Tàrrega ha celebrat aquest dissabte la 11a edició de la Fira de la Cervesa Artesana, consolidada com un referent a Catalunya en la seva especialitat. La mostra ha aplegat una dotzena d’elaboradors que han exhibit varietats pròpies treballades de forma artesanal, fins i tot algunes aptes per a celíacs.

Organitzada per Agrat Tàrrega, amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, enguany, com a novetat, la fira ha incorporat la sidra com a producte a redescobrir. 

Al recinte de Cal Colapi, el públic també ha tingut l’oportunitat d’assaborir una àmplia oferta gastronòmica amb un total de vuit foodtrucks. Així mateix, els assistents han gaudit de diverses actuacions musicals com les de The Buckets Brothers i Ponent Roots, i de la música més actual del Dj Tixvirú i de DJ’ns BNB.    

La capital de l’Urgell gaudia històricament d'una maltejadora i fàbrica d'alcohols al centre de la ciutat. Això va portar a celebrar, durant els anys trenta, la Fira de l'Ordi i Maltejadors de Tàrrega. El 2013 Agrat Tàrrega va recuperar aquesta iniciativa amb molts anys d'història, a una comarca que històricament ha estat i és gran productora de cereal.

 

 

 

Nom: Fira de la Cervesa Artesana

Dia: 1 de juny

Lloc: Tàrrega