Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Oberta la convocatòria de subvencions per a Fires Internacionals

Fins al 7 de març

21/02/2024


Fins al pròxim 7 de març, es mantindrà oberta aquesta convocatòria que compta amb una dotació pressupostària de 130.000€, a la qual es poden acollir les empreses que hagin participat en fires i salons d’àmbit internacional durant l’any 2023.

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, continua amb la seva aposta per la internacionalització de les empreses de la demarcació de Lleida. Per aquest motiu, ha obert un any més la convocatòria d’ajuts amb l’objectiu de donar suport i incentivar la participació del teixit empresarial en fires i salons d’àmbit internacional, que se celebrin en territori nacional o a l’estranger, i així ampliar les seves àrees d’influència comercial.

Aquesta convocatòria publicada, aquest passat 16 de febrer de 2024, en el BOP núm. 34 compta amb una dotació pressupostària de 130.000€. S’hi poden acollir les empreses que hagin participat en fires i salons d’àmbit internacional durant l’any 2023, amb un màxim de dues sol·licituds per empresa amb un import de subvenció de fins a 2.000 € per sol·licitud.

Així doncs, les empreses lleidatanes que compleixin els requisits poden presentar la seva sol·licitud fins al pròxim dia 7 de març de 2024.

La novetat d’aquest any és que la presentació de la convocatòria s’ha de fer a través de la seu electrònica del Patronat, enllaç on estarà recollida tota la informació i es podrà fer el tràmit de presentació de la sol·licitud i de la resta de documentació:

Accés a la seu electrònica