Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Presentació de l'App “Aliments del territori i tu" en la XIV Setmana Cultural de Fulleda

(Les Garrigues)

31/07/2015

El diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, senyor Enric Mir va ser l’encarregat de donar a conèixer l’APP “Aliments del territori i tu” en la XIV Setmana Cultural de Fulleda organitzada per l’Associació de Dones La Marinada. En la seva presentació, el diputat va dir que “aprofitant els avenços que ofereixen les noves tecnologies i les xarxes de comunicació global, incorporem, per als nostres productors, una nova eina de difusió i promoció de productes de proximitat i producció artesanal”.

També va explicar que “aquesta APP té una doble funcionalitat. Per un costat, els productors tenen la possibilitat de donar a conèixer els seus productes amb una major presència a internet i al cercador d'empreses de la plataforma Reskyt. Per un altre, els ciutadans, consumidors i visitants-turistes, tenen la localització i ubicació de productes de qualitat així com una informació àmplia i detallada de l’oferta agroalimentària de les nostres comarques”.

El diputat i alcalde de Borges Blanques, senyor Enric Mir va estar acompanyat per l’alcalde de Fulleda, senyor Jordi Arbós i per la presidenta de l’Associació de Dones La Marinada (Fulleda), senyora Montse Arbós.

A continuació, el sommelier de la botiga Bo de Shalom, senyor Alejandro Dibasson, va fer un tast de productes de proximitat (maridatge de vins, formatge i xolís), del celler Matallonga (Fulleda), de Formatges Camps (El Palau d’Anglesola) i de Xolís del Pallars.