Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Promoció de productes de la Xarxa “Aliments del territori i tu” a la Fira Q 2021

21/04/2021

La mostra gastronòmica de la Diputació de Lleida, aquest any en un format virtual, serà present a la Fira Q, amb promocions de productes de proximitat i ofertes per als consumidors.

D’aquesta manera, el Patronat de Promoció Econòmica vol convertir en protagonista un sector que dia rere dia, fruit del seu treball, talent i sacrifici empeny l’economia local del territori.

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica dona suport a l’Ajuntament de Balaguer, i participarà en la nova edició de la Fira Q, el proper dissabte 24, a partir de les 16.30 hores, amb una mostra gastronòmica—aquest any en un format virtual— on els productors de la Xarxa ‘Aliments del territori i tu’ donaran a conèixer les promocions i ofertes dels seus productes amb motiu de la Fira Q.

En aquest viatge gastronòmic es presentaran productes de proximitat, com ara cervesa i xocolata artesana, mel, oli de qualitat verge extra, panadons, coca de recapte, pastís de formatge, vermut, carns, embotits i melmelada, entre altres.

El Patronat de Promoció Econòmica anima els diferents consumidors de productes de les terres de Lleida, Pirineu i Aran, que participin els dies 24 i 25 d’abril a la Fira Q mitjançant la pàgina web www.firaq.cat.